Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Adj esélyt az éveidnek! – nagyszabású programsorozattal készülnek Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. szeptember 17.
Szeptember 21-én van az Alzheimer-világnap. Jövő szombaton Székesfehérváron Adj esélyt az éveidnek! címmel tartja figyelemfelhívó kampányrendezvényét az INDA, azaz Interprofesszionális Demencia Alapprogram. A belvárosi rendezvény fókuszában a megelőzés áll, lesznek átfogó szűrések, demenciabarát színpadi előadások és tanácsadás a megelőzésre és a kezelésre. Az eseményről sajtótájékoztatón számoltak be a Püspöki Palotában.
Tovább...
 
Előadás és beszélgetés a fogyasztók védelméért Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. szeptember 17.
Ma délután fogyasztóvédelmi előadásra hívják az érdeklődőket a Civil Központba. A hallgatóság elsősorban az üzletben történő vásárláshoz kapcsolódó ártájékoztatásról és jogérvényesítésről kap majd információkat, illetve a rendezvényen lehetőség lesz beszélgetésre is.
Tovább...
 
A cél a beruházások és az export ösztönzése Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. szeptember 17.
A Külgazdasági és Külügyminisztérium humánerőforrás-gazdálkodásának és belső képzési rendszerének fejlesztését maga elé tűző projekt országos roadshowja érkezett tegnap Székesfehérvárra. A szakmai workshop résztvevői az eddigi eredményekkel, a külügyi és külgazdasági tudásbázissal ismerkedhettek meg a nap folyamán.
Tovább...
 
Megnyílt az Alba Innovár új felnőttképzési központja Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. szeptember 17.
Megnyitotta kapuit az Alba Innovár 2., a digitális élményközpont új felnőttképzési centruma a Kossuth utcában. Az itt tanulók korszerű, világszínvonalú oktatásban részesülnek az automatizálás, a legmodernebb gyártási technológiák és a digitalizáció területén. Elsőként a Harman vállalat dolgozóit köszöntötték, akik mától 5 hónapon keresztül tanulnak a központban.
Tovább...
 
Óriáskerék a Zichy ligetben Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. szeptember 17.
Új időszaki látványossággal gazdagodik Székesfehérvár az év végéig tartó időszakban: óriáskereket telepítenek a Zichy liget Fő utca felőli végébe. Az érdekes utazás alkalmával a kilátogatók 35 méter magasból csodálhatják meg a Belvárost és környékét. Sajtótájékoztatón jelentette be az attrakciót és ismertette a részleteket dr. Cser-Palkovics András polgármester, valamint az üzemeltető cég képviselője, Németh Károly.
Tovább...
 
Gyógynövények a klimax kezelésére Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. szeptember 16.
Poloskavész, zsálya, orbáncfű, vöröshere, jamgyökér és barátcserje – mind hatékony segítség lehet a változó korú hölgyek problémáira.
Tovább...
 
Olívaolaj: főzéshez, szépítkezéshez, gyógyításhoz Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. szeptember 16.
Az olívaolajat felhasználhatjuk főzéshez, halkonzerváláshoz, kozmetikumok készítéséhez, s még a gyógyászatban is fontos alapanyag lehet.
Tovább...
 
Programok a biztonságos közlekedés jegyében Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. szeptember 16.
Közlekedésbiztonsági nap és Városrészi rally várja az érdeklődőket szeptember harmadik hetében Székesfehérváron. A TOP-6.9.2-16-SF1-2018-00001 „Helyi közösségfejlesztés Székesfehérváron” projekt keretében két helyszínen készülnek játékos programokkal az óvodás és iskoláskorú gyerekeknek.
Tovább...
 
Dr. Cser-Palkovics Andrást választották az év polgármesterének Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. szeptember 15.
Velencén rendezték idén a 25. Városi Polgármesterek Randevúja rendezvényt, amelyen Székesfehérvár polgármestere, dr. Cser-Palkovics András az „Év polgármestere” elismerést vehette át. Dr. Dukai Miklós, a Belügyminisztérium önkormányzati helyettes államtitkára előadásában az élhető városok egyik alapvető feltételeként a polgármester megfelelő személyét hangsúlyozta, Dr. Mocsai Lajos, a Testnevelési Egyetem rektora pedig a testkultúra össztársadalmi elismertségében betöltött szerepüket emelte ki.
Tovább...
 
Megalakult a Csoóri Társaság Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. szeptember 15.
Spányi Antal megyéspüspök és dr. Cser-Palkovics András polgármester köszöntötték a megalakult Csoóri Sándor Társaságot a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban: az irodalmi és művelődéstörténeti társaság az életmű hagyatékának megőrzését, gondozását és közkinccsé tételét vállalta fel. Az alakuló közgyűlésen elnökké választották dr. Bakonyi István irodalomtörténészt, a tiszteletbeli elnök dr. Balogh Júlia, a költő özvegye lett.
Tovább...
 
A Vadrózsa csapat nyerte a nyugdíjas történelmi vetélkedőt Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. szeptember 15.
Döntőjéhez érkezett az Alba Regia Nyugdíjas Egyesület által szervezett történelmi vetélkedősorozat. A 2013-ban útjára indított, az Árpád-házi királyok élete és Székesfehérvár történelme témakörben összeállított megmérettetés idei témája IV. Béla uralkodása volt.
Tovább...
 
<< Első < Előző 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 Következő > Utolsó >>

Eredmények 8471 - 8481 / 20496